Dressur

Åstrup Sportsrideklub står for alle undervisningstilbud på Bøgely. Tilmelding til undervisningen sker via Klubmodul på klubbens hjemmeside. Herunder kan du læse om de undervisere, der tilbyder undervisning i dressur.

Karina Iversen

Karina2Karina Iversen1

 

underviser i dressur på Bøgely Ridecenter mandag og torsdag.

Karina rider middelsvær dressur og har selv to heste. Hun har været berideraspirant hos Martin Holfeldt i Vejle og har redet ved Lone Bang Larsen, Michael Stevn og Ulrik Sørensen.

Karina har deltaget i dressurchampionat og Århus mesterskaberne. Som ponyrytter konkurrerede Karina på S-niveau.

Hun har desuden været ansat på Føllestrandgård til træning og pasning af salgponyer.

Karina koordinerer privatundervisningen for Åstrup Sportsrideklub og kan kontaktes på

40 11 81 43 eller på moselund@live.dk

 

 

Jens Østergaard

Jens2     Jens hest underviser på en række weekendkurser fordelt hen over året. Kursusweekenderne annonceres på ÅSRKs facebook side.

Jens begyndte sin ride karriere som tre årig på Bøgely i Åstrup Sportsrideklub under kyndig vejleding af Sussi Roliggaard. Det er siden blevet til tre år som beriderelev hos Andreas Helgstrand/Helgstrand dressage, hvor han blandt andet har hentet erfaring i at undervise på alle niveauer.

Jens har startet klasser helt op til Grand Prix. Han har startet internationale stævner til JBK horse show, og redet st. George under hingstekåringen i Herning.

 

Martin Brøndum Ølgaard Jensen

IMG_8334Martinhest tre

er rideskolechef i Åstrup Sportsrideklub.

Martin underviser i spring og dressur i elevskolen og tilbyder derudover privatundervisning i dressur.

Martin har redet siden han fik sin første pony som 10 årig og har siden været tre år i lære på berideruddannelse. Han har i den forbindelse været i lære hos Bruno Christian Nielsen i Ringkøbing rideklub, hos Finn Kryhlmand Hansen i Kolding Rideklub og hos Peter Rahbek i Vejle rideklub.

 

Martin rider M –klasser i dressur og LA- klasser i spring.

 

Martin kan kontaktes på tlf. 21 67 92 06